Kahramankazan Belediyesinden depremzedelere yardım eli!

Kahramankazan Belediyesi, Ankara'ya gelen depremzede vatandaşlara tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Sosyal Destek Merkezi'ni tahsis etti.
Ecem Çetin
|
16 Şubat 2023, Perşembe - 16:17
Kahramankazan Belediyesinden depremzedelere yardım eli!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. 

Deprem felaketi sonrası harekete geçerek tüm imkanlarını seferber eden Kahramankazan Belediyesi, Ankara'ya gelen depremzedeleri unutmadı. 

Belediye, normal şartlarda ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanıma sunulduğu Sosyal Destek Merkezi'ni şimdi sadece depremzede vatandaşlara tahsis etti. 

Merkezde belediye ve yardımsever vatandaşlar tarafından getirilen yardımlar sayesinde depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor 

Ankara Masası, merkezi gezerek Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli Handan Özmen'den bilgi aldı. 

Merkezde peynirden, meyvesuyuna, yağından etine ve meyveye, bebek ve hasta bezinden peçeteye, ıslak mendilden temizlik ve hijyen ürünlerine kadar çok sayıda malzeme bulunuyor. 

Depremzedeler, merkeze gelerek tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, ayrıca merkeze gelemeyen depremzedeler için de belediye tarafından tahsis edilen araçla hazırlanan poşetler, depremzedelere ulaştırılıyor. 

Depremzedeler için ayrıca evde sağlık hizmeti ve psikolojik destek de  veriliyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2069575/kahramankazan-belediyesinden-depremzedelere-yardim-eli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.