Millet İttifakı'nın 6 lideri 'deprem' gündemi ile toplanacak

Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde Millet İttifakı'nı oluşturan 6 siyasi parti lideri ‘deprem özel gündemiyle’ 18 Şubat'ta toplanacak.
Büşra Bayrak
|
16 Şubat 2023, Perşembe - 17:01
Millet İttifakı'nın 6 lideri 'deprem' gündemi ile toplanacak

Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde 13 Şubat’ta yapılması planlanan Millet İttifakı toplantısının Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem nedeniyle ertelenmişti. 

Saadet Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, yaşanan büyük afet sonrası 6 parti liderinin 18 Şubat Cumartesi günü Saadet Partisi Genel Merkezinde bir araya geleceği belirtildi. 

Açıklamada," “Millet İttifakını oluşturan siyasi partiler, 18 Şubat Cumartesi saat 14.00'te Saadet Partisi Genel Merkezinde Deprem Özel Gündemli bir toplantı gerçekleştirilecektir” denildi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2069610/millet-ittifakinin-6-lideri-deprem-gundemi-ile-toplanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Türker Özpınar
20 Şubat 2023, 17:28
Hâlâ daha adayın kim olduğunu görüşemiyorlar. Asıl kavga da adaylık mevzuunda çıkabilir. Depremden sonra Erdoğan'ın karşısında kim aday olursa seçilebilir gibi bir algı yayılmaya başladı. Bu algıdan sonra altılı masada geçmişte aday olmayı düşünmeyen bazı kimseler de aday olursam seçilirsem diye düşünmeye başlamış olabilir. Bu da kavganın büyümesi ile neticelenebilir.