Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara Masası'na konuk oluyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 22 Şubat Çarşamba günü Saat 14.00'te Ankara Masası Gündem Özel programına konuk olacak.
Ecem Çetin
|
21 Şubat 2023, Salı - 16:44
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara Masası'na konuk oluyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Ankara Masası'na konuk oluyor

Erbakan, "Depreme zamanında müdahale edildi mi? Organizasyonda eksiklikler var mıydı? Muhalefetin devlet enkaz altında kaldı eleştirileri gerçeği yansıtıyor mu? Karar alma süreçlerini hızlandıracağı belirtilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi muhalefetin dediği gibi bu kez engele mi dönüştü? Depremin maliyeti ekonomik dengeleri nasıl etkileyecek? Seçimin ertelenmesi gerekiyor mu? YSK’nın seçimleri öteleme yetkisi var mı?  Yeniden Refah Partisi tercihini yaptı mı? Seçimde Cumhur İttifakı'nı mı yoksa Millet İttifakı'nı mı destekleyecek? Bu tercihi belirleyecek olan ne? Millî Görüş geleneğini Saadet Partisi mi yoksa Yeniden Refah mı temsil ediyor? Yeniden Refah'ın Saadet Partisi'nden ayrıldığı konular nelerdir? "  sorularını yanıtlayacak. 

Gazeteci Gürkan Zengin'in sunacağı program, 22 Şubat Çarşamba günü Saat 14.00'te  Ankara Masası YouTube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2070780/yeniden-refah-partisi-genel-baskani-fatih-erbakan-ankara-masasina-konuk-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.