Akar, İslahiye ve Nurdağı'nı ziyaret etti

Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı'nda incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, İslahiye'de Kalyon Konteyner Kent ve Koordinasyon Merkezi'ne, Nurdağı'nda çadır sosyal alanlarını ve konteyner kente geldi.
Mevlüt Peker
|
22 Şubat 2023, Çarşamba - 20:30
Akar, İslahiye ve Nurdağı'nı ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, Kahramanmaraş depremleri sonrası beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Türk askerinin bölgedeki devriye, nöbet, arama kurtarma, yardım ve yaşam destek faaliyetlerini bizzat takip etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Milli Savunma Bakanı, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın ilçeleri olan önce Pazarcık'ta 7,7 ardından Elbistan'da 7,6 büyüklüğünde oluşan depremlerin yıkıma yol açtığı 11 kentten Gaziantep'in İslahiye ilçesi ve Nurdağı ilçesine ziyarette bulundu.

Hulusi Akar İslahiye ilçesinde

İslahiye ilçesinde Kalyon Konteyner Kent ve Koordinasyon Merkezi'ne gelen Bakan Hulusi Akar, konteyner kentte yaşayan bir aileye de ziyarette bulundu. Daha sonra Nurdağı ilçesine geçen Hulusi Akar, konteyner kent ve çadır sosyal alanlarını inceledi.

Hulusi Akar Nurdağı ilçesinde

Bakan Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Gaziantep Valiliği AFAD Koordinasyon Merkezi'ne de gelerek çalışmalara dair bilgiler aldı. Bakan Akar, yaşanan asrın felaketinde milletin birbirine sımsıkı sarıldığını, tek yumruk ve tek yürek olduklarını, devleti ile omuz omuza durduğunu, yaraları hep birlikte bu şekilde saracaklarını söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071014/akar-islahiye-ve-nurdagini-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.