ABD'li model Bella Hadid'den depremzedelere yardım

New York'taki Türkevi'ne gelen Amerikalı ünlü model Bella Hadid, Türkiye'deki depremzedeler için çok sayıda yardım kutusu bıraktı.
Mevlüt Peker
|
24 Şubat 2023, Cuma - 22:46
ABD'li model Bella Hadid'den depremzedelere yardım

Yüzü "kusursuz yüz ölçütüne" örnek gösterilen dünyaca ünlü model Bella Hadid, geldiği Türkevi'nde Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ile görüşerek, Türk halkına dayanışma, taziye ve geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Reyhan Özgür ise Türk lokumu ikram ettiği Bella Hadid'i ülkesine davet etti.

Türkiye'nin en çok sevdiği ülkeler arasında bulunduğunu vurgulayan ünlü model Bella Hadid, Kahramanmaraş merkezli depremlerden bu tarafa Türkevi'nde yoğun bir şekilde yardım çalışmaları yürüten gönüllülerle hatıra fotoğraf çektirdi.

Arkadaşı ve aynı zamanda kuaförü olan Mustafa Yanaz ile yardım kutularını taşıyan Bella Hadid, gönüllüler arasında bulunan Asya Çetin'e sarılarak teşekkür etti ve depremzedeler için gerekli her türlü yardımı sağlamaya hazır olduğunu ve tekrar geleceğini ifade etti.

Ünlü model Gigi Hadid'in kardeşi olan 26 yaşındaki Bella Hadid, Kahramanmaraş merkezli Türkiye ve Suriye'de etkili olan depremler sonrası sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşmıştı:

"Bütün vücudumda şu an dondurucu bir his var. Depremlerden etkilenen tüm insanlar için çok üzgünüm ve onlar için dua ediyorum. Haberler gerçekten korkunç. Görüntüler gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Onlara yardım edebilmek için yollar arıyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071368/abdli-model-bella-hadidden-depremzedelere-yardim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.