Mamak Belediyesi deprem bölgesinde hayvanları da unutmadı

Deprem bölgesi Hatay'da çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi ekipleri hayvanları da unutmadı. Bölgedeki sokak ve evcil hayvanların muayeneleri, aşıları ve tedavileri yapıldı.
Ankara Masası
|
25 Şubat 2023, Cumartesi - 11:12
Mamak Belediyesi deprem bölgesinde hayvanları da unutmadı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yıkıma neden olduğu Hatay'a destek için Mamak Belediyesi tüm imkanlarını seferber etti.

65 araç 220 personelle bölgede çalışmalara destek olan Mamak Belediyesi,  Çevre Koruma, Fen İşleri, Zabıta Müdürlüğü, Destek Hizmetleri, Sosyal Hizmet, Temizlik işleri müdürlüğü ve veteriner ekiplerini bölgeye sevk etti.

Enkaz çalışmalarının ardından hayatın normalle dönmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren ekipler sokak ve evcil hayvanları da unutmadı.

Mamak Belediyesi Veteriner Müdürlüğüne bağlığı ekipler bölgedeki keçileri, kedileri, küçükbaş, büyükbaş ve tüm diğer hayvanların muayenelerini, aşılarını ve tedavilerini tamamlıyor.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de çalışmaları yürüten ekiplere teşekkür etti.

19 can kurtarıldı

Deprem felaketinin ardından bölgeye gönderilen Mamak Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri enkaz altından 19 kişiyi kurtardı, 100'ün üzerinde cenazeyi ailelerine teslim etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071444/mamak-belediyesi-deprem-bolgesinde-hayvanlari-da-unutmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.