Yeni ittifak için anlaşıldı, aday belli oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'den seçimler öncesinde ittifak açıklaması geldi. Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ittifak konusunda anlaştıklarını söyledi. Özdağ, aday konusu hakkında da konuştu.
Onur Çetinkaya
|
28 Şubat 2023, Salı - 14:09
Yeni ittifak için anlaşıldı, aday belli oldu

Cumhurbaşkanlığı seçimi hareketliliği, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketi sonrası biraz yavaşlasa da siyasiler arasında trafik devam ediyor.

Deprem sonrası seçim tarihi tartışmasının yaşandığı şu günlerde yeni bir ittifak haberi geldi.

Cumhur İttifakı, Milleti İttifakı ve diğer partilerin kendi aralarında birleşmesine Zafer Partisi ve Memleket Partisi'de katıldı.

"Adayımız İnce ama..."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ittifak konusunda anlaştıklarını söyledi. Özdağ, aday konusu hakkında da konuştu.

Zafer Partisi lideri cumhurbaşkanı adayları olarak ittifak ortağı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce olacağını söyledi.

Daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olması durumunda destekleyeceğini söyleyen Ümit Özdağ, "Onu biz aday gösteremeyiz ama CHP Mansur Bey'i aday yaparsa biz aday çıkarmayız ve onu destekleriz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2072036/yeni-ittifak-icin-anlasildi-aday-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.