Gelecek Partili Kerim Rota'dan aday belirleme sürecinde geç kalındı eleştirisi!

6'lı masa olarak aday belirleme sürecinde geciktiklerini ifade eden Gelecek Partili Kerim Rota, ocak ortası gibi netleşmesi gerektiğini söyledi. Rota, "Şubat 2022'de kurulmuş bir Millet İttifakı, masa vardı. O günden takvimimizi belirleyip, şu tarihte şunu yapacağız şeklinde daha net ortaya koymalıydık. " dedi.
Ecem Çetin
|
01 Mart 2023, Çarşamba - 10:51
Gelecek Partili Kerim Rota'dan aday belirleme sürecinde geç kalındı eleştirisi!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerim Rota, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Gazeteci Gürkan Zengin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

6'lı masanın iletişimine değinen Rota, iletişimin daha net ve görünür şekilde yapılması gerektiğinin altını çizdi. Kerim Rota, "Konuşurken bile bazen 6'lı masa bazen Millet İttifakı diyorum. Daha biz ismini bile kendi kafamızda daha yeni oturtmuş vaziyetteyiz" ifadelerini kullandı. 

"İletişim sıkıntısı oldu"

6'lı masanın ortak dokümanları ve evraklarına ulaşılabilecek internet sitesinin bundan daha iki ay önce kurulduğunu aktaran Rota, "Orada da bir iletişim sıkıntısı oldu. Bunun yol haritası biz ne zaman aday belirleyeceğiz, ne zaman hangi belgeleri açıklayacağız şeklindeki bir iletişim de biz daha önce yapmadık. Bunu genellikle iletişim yapmadan 1 hafta, 10 gün önce duyurduk" değerlendirmesinde bulundu. 

"Aday belirleme sürecinde geciktik"

Gelecek Partili Rota şunları söyledi:

"Ve bence aday belirleme sürecinde de geciktik. Bunun ocak ortası gibi hepsinin netleşmiş olması... Şubat 2022'de kurulmuş bir Millet İttifakı, masa vardı. O günden takvimimizi belirleyip, şu tarihte şunu yapacağız şeklinde daha net ortaya koymalıydık. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2072204/gelecek-partili-kerim-rotadan-aday-belirleme-surecinde-gec-kalindi-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.