Sinan Oğan çatışmalarla ilgili o isme dikkat çekti

24. dönem milletvekili Sinan Oğan, Ermenistan'ın saldırılarının arkasında Paşinyan'ın eşi Anna Hakopyan'ın da etkisinin olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
29 Eylül 2020, Salı - 23:28
Sinan Oğan çatışmalarla ilgili o isme dikkat çekti

24. dönem milletvekili ve Türksan Başkanı Dr. Sinan Oğan, Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısında kimsenin üzerinde durmadığı bir isme dikkat çekti.

Oğan, Ermenistan’ın gerçekleştirdiği saldırı öncesi Ermenistan Başbakanı Paşinyan’ın eşi Anna Hakobyan’ın çeşitli girişimlerde bulunduğunu söyledi.

Anna Hakopyan’ın Paşinyan üzerinde etkili olduğunu belirten Oğan, Hakopyan’ın 100 bin kişilik bir ordu kurma girişiminde bulunduğunu ifade etti.

"Paşinyan’ın karısının çapı buna yetmez"

Hakopyan hakkında “O işin Instagram boyutundaydı” diye konuşan Oğan “Ermenistan’ın saldırılarında Karabağ klanının etkisi büyük. Belki size magazin gelecek ama Paşinyan’ın eşi Anna Hakobyan’ın da bir faktör olduğunu ifade etmem lazım. Paşinyan çok barışı isteyen bir lider değil. Paşinyan’dan habersiz bunun olması zaten mümkün değil. Zira daha bu saldırı olmadan önce, bu saldırı yapılmadan önce Paşinyan’ın eşi Anna Hakobyan, Paşinyan’ın üzerinde çok etkili bir isimdir. 100 bin kişilik sivil direniş ordusu kurduklarını ve bununla da beraber Dağlık-Karabağ’da bu orduyu o bölgeye aktaracaklarını ifade ediyordu. PKK’dan destek aldılar bununla ilgili, çünkü gayrinizami harp üzerinde 100 bin kişilik sivil orduyu organize etmeye çalışıyorlardı. Paşinyan’ın karısının çapı buna yetmez. O işin Instagram boyutundaydı. Elinde silah bu gönüllülerle birlikte atış pozları verme kısmıyla daha çok ilgileniyordu ama Ermenistan’ın bir hazırlık yaptığı çok açıktı.” Dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/207256/sinan-ogan-catismalarla-ilgili-o-isme-dikkat-cekti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.