Güzel Günler'de romantik sürpriz! Yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de!

Başrolünde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Güzel Günler, heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de.
Ecem Çetin
|
03 Mart 2023, Cuma - 17:30
Güzel Günler'de romantik sürpriz! Yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de!

Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı'nın oturduğu, Selin Tunç'un senaryosunu kaleme aldığı, yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Güzel Günler, heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de!

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Bir yanda Mihran diğer yanda Hakim sevdikleri kadınlara aşklarını ilan etmek için romantik bir sürpriz hazırlığına girişir. Bu sırada Atakan, Altan ve Selma kahveci dükkanında bir Sevgililer Günü yemeği yapmaya karar verir. Dükkana davet edilen şarkıcı, Altan ve Atakan’ın arasında kıskançlık rüzgarı estirirken, şans Füsun’dan yana olacak ve uzun zamandır hayalini kurduğu başarıya şarkıcıyla yaptığı bir düet sayesinde kavuşacaktır.  

Dizinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse yer alıyor. 

"Güzel Günler"  yeni bölümüyle 5 Mart Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2073663/guzel-gunlerde-romantik-surpriz-yeni-bolumuyle-pazar-aksami-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.