Silah zoruyla kızı kaçırdı, kendisi de kız da öldü!

İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde silah zoruyla 17 yaşındaki kızı aracına bindiren 22 yaşındaki adam, polis takibi sırasında araç hareket halindeyken silahıyla kendi kafasına ateş edip intihar etti. Kontrolden çıkan araç, takla attı. Araçta bulunan kız çocuğu da kaza sebebiyle yaşamını yitirdi.
Mevlüt Peker
|
05 Mart 2023, Pazar - 19:37
Silah zoruyla kızı kaçırdı, kendisi de kız da öldü!

Olay, İzmir Çeşme Otoyulunun İstihkam Viyadüğü ilerisinde saat 16.45 sıralarında yaşandı. Alınan bilgilere göre 22 yaşındaki Alican Şara, Karabağlar ilçesine bağlı Umut Mahallesi 3822/2 Sokak üzerinde otobüs durağında bekleyen 17 yaşındaki G.Ö. isimli kız çocuğunun yanına geldi ve aracıyla durdu. Yanında taşıdığı tabancayı G.Ö. isimli kıza doğrultan Alican Şara, silah zoruyla G.Ö.’yü aracına bindirerek bölgeden uzaklaştı. Silah zoruyla kaçırma olayını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edince polis ekipleri harekete geçti ve şüpheliyi takibe aldı.

Polis ekipleri ile 35 HB 2719 plakalı hafif ticari aracı kullanan Alican Şara arasında Karabağlar ilçesinde başlayan kovalamaca, İzmir Çeşme Otoyolu'na kadar sürdü. Limontepe'den otoyola çıkan ve polis ekiplerini arkasından sürükleyen Alican Şara, çevreyolu üzerinde yakalanacağını düşünerek yanında taşıdığı tabanca ile başına ateş edip intihar etti. Alican Şara'nın ölümü sebebiyle seyir durumundaki araç kontrolden çıktı ve taklalar attı.

Hafif ticari aracın içinde sürücü koltuğunda oturan Alican Şara'nın silahla ateş etmesi sonucu, yolcu koltuğunda oturan ve araca silah zoru ile bindirildiği G.Ö.'nün ise kaza sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, OYİ (Olay Yeri İnceleme) çalışma gerçekleştirdi. Yaşamını yitiren Alican Şara ile G.Ö’nün cansız bedenleri, savcının yaptığı inceleme sonrası İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074019/silah-zoruyla-kizi-kacirdi-kendisi-de-kiz-da-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.