Gazeteci Mustafa Yılmaz "Biri otururken masadan dördü kalkabilir"

Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen TV5'in Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yılmaz, İYİ Parti'nin Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu teklifinin masada kriz çıkarabileceğini söyledi. Yılmaz "Biri otururken masadan dördü kalkabilir" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
06 Mart 2023, Pazartesi - 17:33
Gazeteci Mustafa Yılmaz "Biri otururken masadan dördü kalkabilir"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun altılı masada adaylığının dayatıldığını belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bunu kabul etmediklerini ifade ederek masadan kalktı.

Geçtiğimiz hafta yaşanan bu gelişmenin ardından bugün gerçekleşen Millet İttifakı toplantısı öncesi Ankara'da hareketli anlar yaşandı.

İYİ Parti, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı olmasını teklif etti. Kulislere düşen habere göre CHP bu teklifi kabul etti.

"İyimser göremiyorum tabloyu"

Siyasetin gündemi olan bu gelişmelere ilişkin Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen TV5'in Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yılmaz dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"Kriz bitti mi? Getirilen teklif üzerinden ilerlerse süreç ben o kadar iyimser göremiyorum tabloyu." diyen Yılmaz "Akşener, Sayın Yavaş'ın ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcılığı kabul edilirse, masaya dönerim tavrı, masanın paydaşları tarafından kendilerinin dışlanması olarak yorumlayabilirler. Şu anda öyle bir kanaat edindim. Çok net söylüyorum. Biri otururken masadan dördü kalkabilir." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074195/gazeteci-mustafa-yilmaz-biri-otururken-masadan-dordu-kalkabilir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.