Meral Akşener, masaya neden geri döndü?

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, aday krizinin ardından masadan kalktığını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya geri dönmesine ilişkin "Masayı dağıtan, umudu bitiren bir görüntünün maliyetinin ülkeye olacağını da fark etti. İki isimle ilgili üretilen formül, onu da masaya bağladı" dedi.
Ecem Çetin
|
07 Mart 2023, Salı - 16:16
Meral Akşener, masaya neden geri döndü?

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Gazeteci Gürkan Zengin'in sorularını yanıtladı. 

Ekmen, altılı masanın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği toplantıda yaşanan aday krizinin ardından ittifaktan ayrıldığını açıklayan, daha sonra yapılan görüşmelerin ardından masaya geri dönen  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tavrına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Meral Akşener'in düzenlediği basın toplantısında tutumunu gerçeklik testine sunduğunu ifade eden Ekmen "Kendi tabanında, partide, seçmen grubunda ve geniş muhalefet kesimindeki karşılığını reel olarak ölçtü" dedi.

"İki isimle üretilen formül, onu masaya bağladı"

Akşener'in masaya geri dönmesinin gerekliğini gördüğünü söyleyen DEVA Partili Ekmen, "İkincisi, CHP'liler bu süreçte hiç konuşmadı. O da bir tutumdu ve kıymetliydi. Üçüncüsü hem CHP'den olumlu mesajlar medya önüne gitti hem de masadan ilk defa benim konuşuyor olmamla o gece oluşan bir hava oldu. Masayı dağıtan, umudu bitiren bir görüntünün maliyetinin ülkeye olacağını da bence fark etti. Son olarak bu iki isimle üretilen formül, onu da masaya bağladı."şeklinde konuştu.

"Başbakanlık iddiasını koruyan bir tutum olur"

Mehmet Emin Ekmen, Meral Akşener'in başbakan olma tutumunda herhangi bir değişiklik olmadığını ifade etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074311/meral-aksener-masaya-neden-geri-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.