Dün akşam izleyiciyle buluşan Aile'nin ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı!

Dün akşam ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan Aile'nin 2 bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tanıtımda, Devin’in Aslan’a "Bizim gibi iki tane ruh hastasının bir arada mutlu olmasının imkanı yok!” dediği anlar dikkat çekti.
Ecem Çetin
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 10:11
Dün akşam izleyiciyle buluşan Aile'nin ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı!

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü paylaştığı Aile dizisi, dün akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Dizi, ilk bölümüyle sosyal medyada gündem oldu ve büyük bir ilgi gördü. 

İlk bölümde neler yaşandı? 

Aslan ve Devin’in yolu İzmir uçağında kesişti. Aslan, acelesi olan ve taksi bulamayan Devin’i gideceği yere kadar bırakmayı teklif edince olaylar başladı. Kardeşinin yanına hastaneye yetişmeye çalışan Devin, Aslan’ın arabasına bindi. Aslan, Devin’i bırakıp gidemedi. Kardeşi Yağmur ile ilgili sorunlarla ilgilendi. Bu sırada Soykan ailesi meşhur sofralarında toplanmıştı çünkü Yusuf Soykan’ın doğum günüydü. Soykanlar için aile sofrası çok önemliydi, Aslan ise Devin’le tanıştığı ilk gün bu sofraya gelmeyerek kritik bir kuralı çiğnedi. Oğlu Aslan’a saplantılı bir bağlılık hisseden Hülya Soykan için bu büyük bir sorundu. Aslan ve Devin, İstanbul’a döndüğünde yeniden bir araya geldi. Devin, Aslan’ın kendisinde kalan ceketini geri götürünce Aslan, Devin’i buluşmaya ikna etti. İkili ilk randevusunda hiç tanımadıkları bir çiftin düğününe katılarak çılgınca eğlenip romantik anlar yaşadı. Gecenin sonunda Aslan, kendilerini takip eden bir araçtan kurtulmaya çalışınca Devin, Soykanlar ile ilgili internette gördüğü bilgilerin de etkisiyle gerildi. İkili arasındaki gerilim kısa sürede kavgaya dönüştü. Ancak Aslan, Devin’in peşini bırakmamaya kararlıydı. Aslan, Devin’i bir buluşmaya daha ikna etti ancak bu sefer gidecekleri yer çok önemliydi. Aslan, Devin’i evine yani Soykanların meşhur sofrasına getirdi. Başta Hülya olmak üzere herkesi şoke etti. Bu sırada finalde Aslan’ın eski sevgilisi Aysel’in bir trafik kazası geçirdiği görüldü. Hülya ile bir çekişmenin içinde olan Aysel’in bu kazası akıllara “Kazanın sebebi Hülya mı?” sorusunu getirdi. Hülya’nın, Devin ve Aslan ilişkisine karşı ne yapacağı ise şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. 

Bölümün ardından dikkatleri üzerine çeken 2.bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Devin’in Aslan’a “Bizim gibi iki tane ruh hastasının bir arada mutlu olmasının imkanı yok!” dediği anların dikkat çektiği tanıtımda, ikili özel bir davete katılıyor. Aslan ve Devin’in geçirdiği romantik akşamın sonunda neler yaşayacağı merakla beklenirken, çiftin uyumu herkesi büyülüyor.

Dizinin senaryosunu  Hakan Bonomo kaleme alırken, yönetmen koltuğunda  Ahmet Katıksız oturuyor. 

‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor. 

‘Aile’ yeni bölümüyle 14 Mart Salı saat 20.00’de Show TV’de!


http://www.ankaramasasi.com/haber/2074385/dun-aksam-izleyiciyle-bulusan-ailenin-ikinci-bolum-tanitimi-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.