Hatay depreminin şiddetini ortaya koyan yeni görüntü

Hatay'da meydana gelen depremin şiddetini gösteren yeni bir görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde insanlar yere düşüyor, ambulans beşik gibi sallanıyor. 112 Acil Komuta Merkezi’nin önünde bulunan ambulansın deprem esnasında beşik gibi sallanışı, sağlık çalışanlarının koridorda yürürken yere düşme anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Mevlüt Peker
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 23:37
Hatay depreminin şiddetini ortaya koyan yeni görüntü

6 Şubat Pazartesi saat 04.17’de, 8,6 kilometre derinlikte meydana gelen ve 60 saniye süren Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem ile aynı gün saat 13.24’te, 7,7 kilometre derinlikte meydana gelen ve 45 saniye süren Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğündeki depremden başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana ve Elazığ kentleri etkilenmiş, OHAL ilan edilen 11 kentte deprem büyük yıkıma ve can kayıplarına yol açmıştı. Verilebilecek en üst seviye alarm durumu olan 4. Seviye alarmıyla birlikte devletin tüm kurumlarının seferber olduğu Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor.

Hatay'da Kahramanmaraş merkezli ilki 7,7 ve ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremlerin şiddetini gözler önüne seren yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında, 112 Acil Komuta Merkezi’nin önünde bulunan ambulansın beşik gibi sallanışı ve deprem sırasında kendilerini dışarı atmaya çalışan sağlık çalışanlarının koridorda ayakta duramayıp sağa sola savrulup yere düştükleri görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074471/hatay-depreminin-siddetini-ortaya-koyan-yeni-goruntu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.