''Şarkıcı mı olacaksın Füsun?'' Güzel Günler, yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de

Sıcacık bir ailenin hikayesi. Zaman zaman güldürüyor, zaman zaman duygulandırıyor. Başrollerini Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler'in üstlendiği Güzel Günler dizisi, yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de
Ecem Çetin
|
10 Mart 2023, Cuma - 16:00
''Şarkıcı mı olacaksın Füsun?'' Güzel Günler, yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de

Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı'nın oturduğu, Selin Tunç'un senaryosunu kaleme aldığı, yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Güzel Günler, yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Saliha’nın kalp krizinden kendini sorumlu tutan Selma, Saliha’nın olduğu hastaneye gelir. Kıymet, Hâkim ve Feyyaz, sosyal medyada ünlenen Füsun’un yeni bestesine yardımcı olurken, Altan ve Atakan evlilik sürecini hızlandırır. Bu sırada Derin’in Ayşim için hazırladığı sürpriz doğum günü partisi, iki ailenin bir kez daha karşı karşıya gelmesine neden olacaktır.

Dizinin oyuncu kadrosunda, Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse yer alıyor. 

"Güzel Günler"  yeni bölümüyle 12 Mart Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074678/sarkici-mi-olacaksin-fusun-guzel-gunler-yeni-bolumuyle-pazar-aksami-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.