HÜDA PAR yarın toplanacak

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve TBMM genel seçiminin 14 Mayıs'ta yapılması için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan seçim kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Resmi olarak seçim sürecine girilmesinden sonra siyasi partilerde de hareketlilik başladı. HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Genel İdare Kurulu (GİK), seçim gündemi ile cumartesi günü Diyarbakır'da toplanacak.
Mevlüt Peker
|
10 Mart 2023, Cuma - 18:45
HÜDA PAR yarın toplanacak

HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Genel İdare Kurulu (GİK), Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) genel seçimi ile ilgili yol haritasını oluşturmak gündemiyle Diyarbakır'da, cumartesi günü (yarın) toplanacak.

HÜDA PAR basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır'da, 11 Mart cumartesi günü (yarın) Hür Dava Partisi GİK (Genel İdare Kurulu) toplantısının yapılacağını, Genel İdare Kurulu toplantısında seçim gündemi, partiler arası görüşmeler ve gelinen noktanın masaya yatırılarak değerlendirmelerde bulunulacağı kaydedildi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun daha önceki açıklamalarında HÜDA PAR’ın cumhurbaşkanı adaylarının olmayacağı yönündeki ifadelerine vurgu yapılarak, cumartesi günü gerçekleştirilecek toplantıda, bu konular üzerinde "enine boyuna" istişarelerin gerçekleştirileceği belirtildi.

HÜDA PAR’ın açıklamasında, öte yandan deprem felaketlerinin yaşandığı bu zamanda seçim sürecinde nefret ve fitne üretecek söylem, strateji ve duruşlardan kaçınılması, aklıselim ile hareket edilmesi çağrısında bulunuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074694/huda-par-yarin-toplanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.