Yerde yatağan köpeğin üzerinden geçti, arkasına bile bakmadı

Sinop'ta yol ortasında yatan köpeğin üzerinden geçen bir sürücü arkasına bile bakmadan yoluna devam etti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Ankara Masası
|
11 Mart 2023, Cumartesi - 10:26
Yerde yatağan köpeğin üzerinden geçti, arkasına bile bakmadı

Olay, 9 Mart günü 08.30 sıralarında Meydankapı Mahallesi Ulu Sokak üzerinde meydana geldi. 

3 köpek sokak ortasında oynadığı sırada bir araç sürücüsü sokağa girdi. Aracını köpeklerin üzerine doğru süren sürücü, yerde yatan köpeğin üzerinden geçti. Arkasına bile bakmayan sürücü olay yerinden uzaklaştı. 

Ara bacaklarından yaralanan ve acı içinde kıvranan köpeği, mahalleli veterinere götürdü. Yapılan muayenede köpek vücudunda kırılar tespit edildi. Ayrıca iç kanaması olan köpeğin, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

"Durumu iyi değil"

Sokak köpeklerini besleyen Şeref Karataş, olay gününe ilişkin "Sabah işe gidecektim, evde üzerimi giyinirken dışarda bağrışma hissettim. Apar topar dışarı çıktım. Araba ezip geçmiş durmamış, zaten onu görünce bir anda dondum. Kucağıma alıp veterinere götürdüm. Hemen baktılar, iç kanama geçirdiğini söylediler. Benim kucağımda giderken ağzından kan akmaya başlamıştı. Durumu şu anda iyi değil aslında, inşallah kurtulur" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074744/yerde-yatagan-kopegin-uzerinden-gecti-arkasina-bile-bakmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.