Erdoğan, "Zafere ulaşacağımızdan şüphemiz yok"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti il başkanları toplantısında konuştu. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimle ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz. "ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
11 Mart 2023, Cumartesi - 14:31
Erdoğan, "Zafere ulaşacağımızdan şüphemiz yok"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Dün kesinleşen seçim tarihinin ardından süreç ile ilgili açıklama yapan Erdoğan,  ''Seçim kararının hayırlı olmasını diliyorum. Bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz." dedi.

"Cumhur İttifakı ile destan yazacağız"

Yatırımları, istihdamı, üretimi, ihracatı artırarak katlayacak, programımızı uygulamayı sürdüreceğiz diye konuşan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı'nda hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz. Amacımız ülkemizin demokrasi ve kalkınma yolunda elde ettiği kazanımları ile yeni bir dönemin kapılarını açmaktır.14 Mayıs destanını bir süredir yol yürüdüğümüz ve aramıza yeni katılan dostlarımızla Cumhur İttifakı'yla beraberce yazacağız. " ifadelerini kullandı.

"Karşımızda koalisyon var"

Millet İttifakı'nın adayının Kılıçdaroğlu  olmasının ardından ittifakı  değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Artık karşımızda bir ittifak değil tıpkı eski Türkiye'de olduğu gibi tamamen kavga, ayak oyunu ve pazarlık üzerine kurulu bir koalisyon yapısı vardır. 6'lı olarak başlayan, 8'li mi 10'lu mu olduğu meçhul hale gelen koalisyonun 12 maddelik bildirisi, ülkemizin nereye sürüklenmek istediğinin yazılı ispatı. Millet İttifakı Bay bay Kemal'i cumhurbaşkanı adayı olarak gösteren bu koalisyonun gündeminde ülkenin ve milletin hiçbir meselesi yoktur." açıklamasını yaptı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074772/erdogan-zafere-ulasacagimizdan-suphemiz-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.