Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç kimdir? Diziden ayrılıyor mu?

Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren ve büyük beğeni toplayarak gündem olan oyuncu Ceren Karakoç'un hayatı merak ediliyor. Ceren Karakoç kimdir? Ceren Karakoç diziden ayrılıyor mu? Ceren Karakoç kiminle evli? İşte yanıtı...
Ecem Çetin
|
13 Mart 2023, Pazartesi - 11:09
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç kimdir? Diziden ayrılıyor mu?

Kızılcık Şerbeti dizinde canlandırdığı 'Nursema Ünal' karakteriyle dikkat çeken ve büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Ceren Karakoç'un hayatı araştırılıyor. 

Dizideki performansıyla sosyal medya da sık sık gündem olan ünlü oyuncunun merak edilenlerini sizler için topladık. 

Ceren Karakoç kimdir? Ceren Karakoç diziden ayrılıyor mu? Ceren Karakoç kiminle evli? 

Ceren Karakoç kimdir? 

Ceren Karakoç, 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Hayatının büyük bir kısmını Ankara'da geçiren oyuncu,   Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. 

Oyuncu üniversiteyi tamamlamasının ardından günlük dizi Beni Affet'te Kader karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Oyuncu 2020 yılında   Maria ile Mustafa dizisi ile ekranlara dönmüş ve Çiçek karakterini canlandırmıştır. Ceren Karakoç, geçtiğimiz yıl ise ATV ekranlarında yayımlanan Akıncı dizisiyle izleyici ile buluşmuştu. Yeni sezonda ise Ceren Karakoç, Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat vermektedir.

Ceren Karakoç diziden ayrılıyor mu? 

Ceren Karakoç'un, Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrıldığına dair resmi açıklama bulunmuyor. 

Ceren Karakoç  kiminle evli?

Sosyal medya hesabından eşiyle çekildiği kareleri sık sık takipçileriyle paylaşan Ceren Karakoç'un özel hayatı merak ediliyor. Karakoç, 2013 yılında kendisi gibi oyuncu  Osman Karakoç'la dünyaevine girmiştir. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2074937/kizilcik-serbetinin-nursemasi-ceren-karakoc-kimdir-diziden-ayriliyor-mu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.