TOGG satışa çıkıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, yerli otomobil TOGG'un bu hafta satışa çıkacağını duyurdu. Kacır, aracın fiyatı hakkında ise herhangi bir açıklama yapmadı.
Ankara Masası
|
13 Mart 2023, Pazartesi - 12:28
TOGG satışa çıkıyor

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan beklenen haber geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Genç MÜSİAD'ın 15. Olağan Genel Kurulu'nda TOGG'un bu hafta satışa çıkarılacağını açıkladı.

Kacır " Önümüzdeki günlerde TOGG milletimizle buluşuyor olacak. TOGG'la birlikte yeni bir yolculuğa çıkacağız. Bu sadece bir markanın, bir şirketin yolculuğu değil, bu sadece bir otomobil yolculuğu da değil, bu mobilite ekosisteminde yükselen yıldız olma iddiası taşıyan Türkiye'nin yolculuğu olacak" dedi.

TOGG'un fiyat listesine yönelik ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak  160 kW güce sahip versiyonları göz alınan alındığında yaklaşık  1 milyon TL civarında satışa sunulması bekleniyor.

ÖTV indirimi fiyatı etkileyecek

Arkadan itişli ve dört çeker olmak üzere iki farklı versiyonla satışa çıkacağı duyurulan TOGG’un 160 kW güce sahip arkadan itişli versiyonunun yüzde 10’luk ÖTV dilimine gireceği tahmin ediliyor. Dört tekerlekten çekişli 320 kW güce sahip Togg C-SUV için uygulanacak ÖTV oranı ise yüzde 50 olabilir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074957/togg-satisa-cikiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.