Bosna basını, Türkiye için yardım kampanyası yapacak

BHRT (Bosna Hersek Radyo Televizyonu), 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen depremzedeler için canlı yayında yardım kampanyası yapacak.
Mevlüt Peker
|
13 Mart 2023, Pazartesi - 19:40
Bosna basını, Türkiye için yardım kampanyası yapacak

16 Mart akşamı Bosna Hersek Radyo Televizyonu ve Bosna Hersekli yardım kuruluşu Pomozi.ba iş birliğiyle gerçekleştirilecek yardım kampanyasına, Bosna Hersek’teki iş, siyaset, spor ve sanat dünyasından birçok ünlü katılacak.

BHRT Genel Müdürü Belmin Karamehmedovic, Türkiye ve Suriye'de Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için nakdi yardım toplanacağı ve bunu bir sosyal sorumluluk bilinciyle yapacakları bilgisini verdi.

Türkiye'nin, Bosna Hersek için önemli bir dost olduğunun altını çizen Belmin Karamehmedovic, kampanyayı duyurduklarında dönüşlerin muhteşem olduğunu ve çok büyük ilginin olacağının tahmin ettiklerini belirterek, nakdi olarak ne kadar meblağ toplanacağını tahmin edemediğini ancak depremzedelerle gösterilecek dayanışmanın harika olacağına inandığını söyledi.

Türkiye’nin yanında olduklarını göstermek, sıkıntı çeken insanlara “yalnız değilsiniz” mesajı vermek bakımından kampanyayı önemsediklerini ifade eden Karamehmedovic, Bosna Hersek vatandaşlarının da zor dönemlerden geçtiğini ve destek vermenin ne kadar önemli olduğunu iyi bildiklerini dile getirdi.

BHT1 kanalından canlı olarak yayınlanacak programda, siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından ünlü isimlerin telefonları yanıtlayacağını kaydeden Belmin Karamehmedovic, canlı yayında toplanan nakdi yardımların Pomozi.ba vasıtasıyla deprem bölgesine ulaştırılacağı bilgisini verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075047/bosna-basini-turkiye-icin-yardim-kampanyasi-yapacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.