Ulan İstanbul izle: Ulan İstanbul konusu ve oyuncuları

2014-2015 yılları arasında seyirciyle buluşan ve çok sayıda izleyici kitlesi bulunan Ulan İstanbul dizisinin merak edilenlerini sizler için derledik. Ulan İstanbul'un oyuncu kadrosunda kimler var?, Ulan İstanbul kaç bölüm? Ulan İstanbul ne zaman yayınlandı?
Ecem Çetin
|
14 Mart 2023, Salı - 11:33
Ulan İstanbul izle: Ulan İstanbul konusu ve oyuncuları

Bir dönem hikayesi ve oyuncu kadrosuyla fırtınalar estiren Ulan İstanbul, oynadığı dönemde ilgiyle takip edildi. 

Yapımını ise D Productions'ın, yapımcılığını Elif Ayşe Durmaz'ın yaptığı dizinin, yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Diziyi, Uğraş Güneş kaleme alıyor.

Dizinin merak edilenlerini sizler için derledik. Ulan İstanbul'un oyuncu kadrosunda kimler var? Ulan İstanbul kaç bölüm? Ve daha fazlası...

Ulan İstanbul'un oyuncu kadrosunda kimler var? 

Şebnem Bozoklu, Kaan Yıldırım, Salih Bademci, Erkan Kolçak Köstendil, Uğur Polat, Demet Gül, Can Bartu Aslan, Sevtap Özaltun, Zeynep Kankonde, Ezgi Eyüpoğlu, Emre Kınay, Caner Özyurtlu, Necip Memili, Ayta Sözeri, Nihal Koldaş, Beyti Engin ve Gökhan Kıraç

Ulan İstanbul kaç bölüm?

Aksiyon, komedi, macera ve aşk türündeki dizi, toplam 39 bölümdür. 

Ulan İstanbul ne zaman yayınlandı?

23 Haziran 2014 yılında ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan dizi, 23 Mart 2015 son bölümüyle seyircisine veda etmiştir. 

Ulan İstanbul kaç sezon?

Dizi, 1 sezondur. 

Ulan İstanbul konusu ne?

Kandemir, İstanbul'da bir dolandırıcılık çetesinin lideridir. Yanında yetiştirdiği ekibiyle kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin bir de temel bir felsefesi vardır. Adaletli çalmak. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan çalarlar.

Ulan İstanbul nerede çekildi?

Ulan İstanbul dizisinin çekimleri, Beykoz- Paşabahçe Mahallesi'nde ve   Beykoz Kundura Fabrikası ve Üsküdar'da yapılmıştır. 

Ulan İstanbul izle

Diziyi yeniden izlemek isteyenler ve merak edenler bu link üzerinden ulaşabilirsiniz: https://www.kanald.com.tr/ulan...

Yaren ve Karlos düet 

Ulan İstanbul deyince akla ilk gelen hiç şüphesiz ki Yaren (Şebnem Bozoklu) ve Karlos'un ( Erkan Kolçak Köstendil) Yanarım şarkısında beraber yaptıkları düettir. 



http://www.ankaramasasi.com/haber/2075114/ulan-istanbul-izle-ulan-istanbul-konusu-ve-oyunculari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.