Kalfanın ilaçlı tuzağı eczacı kadının hayatını alt üst etti

Ankara'da bir eczacı kalfası, yanında çalıştığı eczacı kadının yiyecek ve içeceğine aylarca şizofreni tedavisinde kullanılan ilaçtan damlattı. Durumu fark eden kadının şikayeti üzerine kalfa hakkında dava açıldı.
Ankara Masası
|
14 Mart 2023, Salı - 11:19
Kalfanın ilaçlı tuzağı eczacı kadının hayatını alt üst etti

Akıllara durgunluk veren olay 2019-2021 yılları arasında Ankara'da ki bir eczanede yaşandı.

Edinilen bilgiye göre  Eczacı Büşra A, 5 yıl önce Süleyman Özçelik isimli kişiyi kalfa olarak işe aldı. Büşra A.'da 5-6 ay sonra   algıda bozukluk, tikler, titreme, kasılma, sersemlik ve uyku hali gibi sorunlar görülmeye başlandı. Hastaneye başvuran kadının hastalığının ne olduğu bir türlü bulunamadı.

Sıkıntıları devam kadın çocuğuyla seyahat halindeyken aracıyla kaza yaptı. Kazada 4 yaşındaki oğlu vefat etti.

Büşra A. bir süre sonra kalfasının   yiyecek ve içeceklerine şizofreni tedavisinde kullanılan nörolojik ilaç damlattığını fark etti. Ayrıca  eczaneye usulsüz ilaç alımları yaparak menfaat elde ettiğini anlayınca savcılığa şikayette bulundu.

Eczacı kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan  Süleyman Özçelik ve yardımcısı emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

t24'te yer alan habere göre savcılık şüpheliler hakkında "Yağma ve dolandırıcılık" suçunun yanı sıra, eczacıya ilaç vererek kaza yapmasına neden oldukları ve bu şekilde çocuğun ölümüne sebebiyet verdikleri gerekçesiyle kasten öldürme suçundan da dava açtı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075116/kalfanin-ilacli-tuzagi-eczaci-kadinin-hayatini-alt-ust-etti

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.