Poyraz Karayel izle: Poyraz Karayel konusu ve oyuncuları

Türk televizyon tarihinin uzun soluklu dizilerinden biri olan Poyraz Karayel, uzun zaman önce ekranlara veda etse de, hala adından söz ettirmeye devam ediyor. Bizde dizinin merak edilenlerini sizler için derledik.
Ecem Çetin
|
14 Mart 2023, Salı - 12:07
Poyraz Karayel izle: Poyraz Karayel konusu ve oyuncuları

Oynadığı dönemde reyting rekorları kıran ve ilgiyle takip edilen Poyraz Karayel dizisi, uzun zaman önce ekranlara veda etmesine rağmen halen araştırılıyor.

Limon Film imzalı dizinin Yapımcılığını Hayri Aslan üstelenmiştir. Dizinin, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı (1-62) ve Osman Taşcı (63-82) otururken, Ethem Özışık kaleme almıştır.

Konusu, oyuncu kadrosu ve müzikleriyle Türk televizyon tarihine büyük bir iz bırakan dizinin merak edilenlerini sizler için derledik. 

Poyraz Karayel'in oyuncu kadrosunda kimler var? 

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Ali İl, Musa Uzunlar, Ata Berk Mutlu, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Kanbolat Görkem Arslan, Ece Özdikici, Emel Çölgeçen, Hare Sürel, İsmail Düvenci, Gülçin Hatıhan, Şebnem Hassanisoughi, Murat Daltaban, Emirhan Akbaba, Müge Akyamaç, Engin Benli, Mustafa Alabora, Funda Eryiğit, Ozan Akbaba, İdil Fırat, Ayda Aksel, Azra Akın

Poyraz Karayel, kaç bölüm?

Polisiye, komedi, dram ve aşk türündeki dizi, 82 bölümdür. 

Poyraz Karayel hangi yıllar arasında oynadı?

7 Ocak 2015 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi,  1 Mart 2017 yılında ekran macerasını sonlandırmıştır. 

Poyraz Karayel, konusu ne?

Bu hikayede, aşk, nefret, dostluk, düşmanlık, iyilik ve kötülük en uçlarda yaşanır. Poyraz, ailesini, karısını, oğlunu ve mesleğini kaybetmiş bir adamdır. Tüm bu dertlerini dalga geçerek ayakta kalmıştır. Canından çok sevdiği oğlunu kayınpederi Ünsal’dan almaya kararlıdır. Çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Teklifi kabul eden Poyraz, yaşayacaklarından habersizdir. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştı. Her fırsatta başını belaya sokan Poyraz, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

Poyraz Karayel kaç sezon?

Dizi, üç sezondan oluşmaktadır.

Poyraz Karayel nerede çekildi? 

Dizinin çekimleri genellikle  İstanbul Anadolu yakasında gerçekleştirilirken,  Kalamış semti,  Beykoz, Kadıköy'de sahnelere ev sahipliği yapmıştır. 

Poyraz Karayel izle

Diziyi izlemek isteyenler ve merak edenler https://www.kanald.com.tr/poyr... linkinden ulaşabilirsiniz. 

Poyraz Karayel film

Dizi, daha sonra Poyraz Karayel: Küresel Sermaye ismiyle beyaz perdeye aktarılmıştır. Film, Poyraz Karayel dizisinin öncesi anlatılmaktadır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075124/poyraz-karayel-izle-poyraz-karayel-konusu-ve-oyunculari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.