Kılıçdaroğlu: Suriyelileri 2 yıl içinde göndereceğiz

Hatay’da konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyelileri en geç 2 yıl içinde Suriye’ye gönderecekleri vaadinde bulundu.
Mevlüt Peker
|
14 Mart 2023, Salı - 21:31
Kılıçdaroğlu: Suriyelileri 2 yıl içinde göndereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yanına alarak, Reyhanlı ilçesinin Suriye sınırında yer alan Kuşaklı Mahallesi'ne geldi.

Burada gazetecilere konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, hemen arkasında bulunan Suriye sınırını işaret ederek, Suriyelileri en geç 2 sene içinde Suriye’ye göndereceklerini, Türkiye’yi de bölgenin, Akdeniz’in en güçlü, lider ülkesi hâline getireceklerini söyledi.

Türkiye'ye gelen Afganları da İran'a göndereceklerini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, açık ve net konuştuklarını, arkalarında gizli hesap olmadığını belirterek, Afganistan'ın da, İran'ın da, Suriye'nin de bunu bilmesini istedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Kırıkhan ilçesinde bulunan çadır kentlerden ikisini ziyaret etti. Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan çadır kentte Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçelilere ait aşevine giden Kemal Kılıçdaroğlu'na burada Fenerbahçe atkısı hediye edildi. Ardından Özyörük Mahallesi'nde çadırda kalan depremzede ailelerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, son olarak Antakya Organize Sanayi Bölgesi'ne ziyarette bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075195/kilicdaroglu-suriyelileri-2-yil-icinde-gonderecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.