Güldür Güldür’ün Mehtap’ı Meltem Yılmazkaya, dünyaevine girdi

Güldür Güldür'de Mehtap karakterine hayat veren oyuncu Meltem Yılmazkaya, geçtiğimiz aylarda nişanlandığı sevgilisi Kadir Doğan'la nikah masasına oturdu.
Ecem Çetin
|
15 Mart 2023, Çarşamba - 09:52
Güldür Güldür’ün Mehtap’ı Meltem Yılmazkaya, dünyaevine girdi

Show TV'nin 10 yıldır devam eden komedi programı Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu Meltem Yılmazkaya, geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilk adımı atmış ve bir süredir beraber olduğu sevgilisi Kadir Doğan'la nişanlanmıştı. 

Nişandan 2 ay sonra ise Meltem Yılmazkaya ve  Kadir Doğan'dan evlilik haberi geldi. Çift, nikah masasına oturdu. 

"Seni… Bizi seviyorum"

Sosyal medya hesabından çekildikleri kareleri sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, duygularını şöyle dile getirdi:

"Büyük büyük cümleler kuramadığım bir hayatın, büyük büyük sürprizlerine… Bir yuvanın çatısının altında büyümeye karar verdik… Kolay değildi iki ayrı insanın ortak 'evet'i, ona da cesaret ettik… Bir süre önce kolay olmayan bir zamana denk geldik, ne yüzümüz ne gönlümüz el vermedi eğlenmeye. Sarılınca yaralar elbet sarılırız dostlarla şarkılar danslar eşliğinde… Seven sevmeyen her gönüle güzellik dilerken, biz vardık murada, dostlar çıksın kerevetine :) Ve sen sevgilim. Yol uzun, duygu çok! İyi kötü bir arada hep işte! Kaybettiğim inanç, örüldü büyük bir sabır ve emekle! En çok güldüğüm, saatlerce konuştuğum bazen hayata sövdüğüm, evde hep makyajsız, bazen de suratsız bütün anlarımı çekenim… Seni… Bizi seviyorum..."

Meltem Yılmazkaya ve  Kadir Doğan'a çok sayıda tebrik mesajı geldi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075237/guldur-guldurun-mehtapi-meltem-yilmazkaya-dunyaevine-girdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.