CHP Malatya İl Başkanı'na yumruklu saldırı

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Saadet Partisi'nin aşevinin valilik tarafından yasaklanmasından sonra depremzedeleri ziyaret etti. Bir saldırgan ziyaret esnasında “Siz Allah’ı bilir misiniz lan” diyerek Yıldız’a yumruk attı.
Ersin Küçükbarak
|
15 Mart 2023, Çarşamba - 10:18
CHP Malatya İl Başkanı'na yumruklu saldırı

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili vurdu.

Bu depremlerden etkilenen Malatya'da Valilik, Saadet Partisi'nin destekleriyle kurulan ve günlük 10 bin kişilik sıcak yemek ikramı yapılan aşevini kaldırmak istedi.

Aşevinin bulunduğu alanda yer alan konteynerlerin de kaldırılacağı haberi üzerine vatandaşlar tepki gösterdi. CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, depremzedelere destek vermek için ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında konuşma yapan Yıldız, “Allah yardımcımız olsun. Toplum olarak hep beraber birlik beraberlik içindeyiz” dediği sırada bir saldırgan "Siz Allah bilir misiniz?" diyen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Yıldız, uğradığı saldırı sonrası CHP’li yöneticilerin saldırgana müdahalesine engel olarak “Biz onlara bu şekilde karşılık vermeyeceğiz, provokatörlere müsaade etmeyeceğiz, provokasyona gelmeyeceğiz” dedi ve olayların büyümesini önledi.

Saldırının ardından olay yerini terk etmeyen Yıldız, vatandaşların sorunlarını dinleyip konteynerde incelemelerde bulundu. Yıldız ve beraberindekiler saldırıyı gerçekleştirenler hakkında şikayetçi oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075241/chp-malatya-il-baskanina-yumruklu-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.