Akşener, "AK Parti manevralar yapmaya başladı"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhur İttifakı'nın ortaklığı genişletmesiyle ilgili açıklama yapan Akşener, "AK Parti manevralar yapmaya başladı" dedi.
Onur Çetinkaya
|
15 Mart 2023, Çarşamba - 10:49
Akşener, "AK Parti manevralar yapmaya başladı"

Partisinin haftalık grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, Cumhur İttifakı'nın HÜDAPAR ile görüşmesine değindi.

"AK Parti manevralar yapmaya başladı"

Seçimler öncesinde Cumhur İttifakı'ndaki yeni görüşmeler hakkında konuşan Akşener, "AK Parti iktidarı seçim manevraları yapmaya başladı. Kaybetme korkusuna kapıldıklarından olsa gerek, artık iyice saçmalıyorlar. 2019’da da tekrarlanan İstanbul seçimlerinin hemen öncesinde, benzer işlere girişmişlerdi. Seçim kazanmak için bula bula, terörist başına, sekreterlik yapmayı bulmuşlardı. Ama sonra ne oldu? İstanbul’u kaybettiler." dedi.

Cumhur İttifakı ortaklarına seslenen İYİ Parti Genel Başkanı sözlerinin devamında,  "Ne diyor büyüklerimiz; ‘Eğreti ata binen, tez inermiş.’ Hiç merak etmeyin. Sizin için de aynısı olacak. Şunun şurasında, sadece 2 ay kaldı. Giderayak, istediğiniz kadar yalpalayın. İstediğiniz kadar saçmalayın. İstediğiniz örgütü, devleti, oluşumu ittifakınıza katın. Korkunun ecele faydası yok. 2 ay sonra, tıpış tıpış gidecek, toptan emekli olacaksınız." ifadelerini kulandı. 

"Müstakbel cumhurbaşkanı yardımcılarımıza teşekkür ediyorum"

Kahramanmaraş depremleri sonrası deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Akşener, "İktidarın anlattığı masalların, nasıl da fos çıktığını gördü. Bay kriz ve arkadaşları, millet vicdanında bir kez daha mahkum oldu. Bölgedeki ihtiyaçları tespit ettik, yardımlarımızı yönlendirdik. Müstakbel Cumhurbaşkanı Yardımcılarımız olarak; Sayın Mansur Yavaş’a ve Sayın Ekrem İmamoğlu’na, teşekkür etmek istiyorum. Onlar; sınırlı kaynaklarına rağmen; bir afet organizasyonun, nasıl yapılacağını, tüm Türkiye’ye gösterdiler. " diye konuştu.

"13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olacak"

İttifakta aşılan krizin ardından ittifakın daha güçlü durumda olduğun söyleyen Akşener, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; Yanında dimdik duran, Cumhurbaşkanı Yardımcıları, Sayın İmamoğlu ve Sayın Yavaş ile birlikte, Türkiye’nin, 13’üncü Cumhurbaşkanı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Herkes gönlünü ferah tutsun bu iki ay Türkiye'nin engellenemez yükselişinin arifesidir." açıklamasını yaptı.

"Korkma! Bu cinayetin, asıl sorumluları kim, açıkla"

Ankara'da suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine dair konuşan İYİ Parti lideri, "Sayın Erdoğan; arkandan dönen dümenler karşısında; bu kadar kifayetsiz olma! Adaleti gölgeleyenlere karşısında, bu kadar basiretsiz olma! Mafyalar, simsarlar, uyuşturucu kaçakçıları karşısında; bu kadar aciz olma! Sen bu memleketin Cumhurbaşkanısın. Korkma! Bu cinayetin, asıl sorumluları kim, açıkla. Bu suikastın planlayıcıları kim, açıkla. Sinan Ateş’in esas katilleri kim, açıkla. Eğer ki, bu milletten, gerçekten de helallik almak istiyorsan; bu kanı, yerde bırakma." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075248/aksener-ak-parti-manevralar-yapmaya-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.