Doğu Perinçek, ''Millet İttifakı kazanırsa, kaos olur''

Doğu Perinçek, Millet İttifakı'nın devletten tasfiye edilen FETÖ'cüleri tekrar devletin içerisine almayı vaat ettiklerini belirterek, "Bunlarla, mağdurlarla iktidara gidiyoruz. Bu kaos. Ne bunu ordu kabul eder, ne bunu polis kabul eder, ne de Türk milleti" dedi.
Ecem Çetin
|
15 Mart 2023, Çarşamba - 12:59
Doğu Perinçek, ''Millet İttifakı kazanırsa, kaos olur''

Ankara Masası Gündem Özel programının bugün ki konuğu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek oldu. 

14 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Perinçek, Millet İttifakı'nın seçimi kazanmasının kaosa yol açacağını söyledi. 

Doğu Perinçek, "Çünkü, biz diyor bütün KYK'dan falan tasfiye edilmiş olanları tekrar devletin içerisinde alacağız hatta hüküm giymiş olsalar da diyor. Bu ne demek? Kaos demek." ifadelerini kullandı. 

"Türk devleti içerisinden tasfiye edilmiş olanları devletin içerisine sokacaklarını  vaat ediyorlar"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "24 bin subay ordudan tasfiye edilmiş, tekrar bunu ordunun içerisine koyacaksınız. 30 bin polis emniyetten tasfiye edilmiş, onu götüreceksiniz emniyete koyacaksınız. 136 bin falandı şimdi 140 bini de geçmiştir, Türk devleti içerisinden tasfiye edilmiş, bunları alacağız tekrar devletin içerisine sokacağız diye açıkça bunu vaat ediyorlar. Ve bunlarla, mağdurlarla iktidara gidiyoruz. Bu kaos. Ne bunu ordu kabul eder, ne bunu polis kabul eder, ne de Türk milleti." dedi. 

"Davutoğlu, Amerika'nın Ankara'daki adamı"

Doğu Perinçek, şunları söyledi:

"Buna hiç kimse itiraz etmez orada. Davutoğlu, Amerika'nın Ankara'daki adamı. Foreign Policy, öyle dedi. Davutoğlu, tasfiye edildiği zaman Ankara'daki adamını kaybetti dedi. Babacan, dünya finans merkezleriyle sıkı fıkı ilişkileri olan, AK Parti'nin eski dünya finans merkezleriyle ilişkisinin sorumlusu. Bunlardan öyle bir itiraz gelmez. FETÖ şeyleri çok açık. Hepsi, FETÖ ile dostluğu savunan, geçmişte FETÖ ile iş birliği olan unsurlar. Oradan bir itiraz gelmez. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075266/dogu-perincek-millet-ittifaki-kazanirsa-kaos-olur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.