Mustafa Destici, Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP görüşmesini değerlendirdi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumartesi günü HDP ile yapacağı görüşmeyi değerlendiren Mustafa Destici, "HDP ile görüşmek demek, PKK ile görüşmek demektir. Bu seçimi kazanmak için Kılıçdaroğlu, her kesime evet diyor. Kılıçdaroğlu'na bir çağrı yapıyorum. ​terör örgütü ve terör örgütünün uzantılarıyla, onun siyasi görünümlü şubeleriyle görüşmekten vazgeçin. Bu bir millete ihanettir. Devlete ihanettir. Bu ülkeye bir ihanettir" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
15 Mart 2023, Çarşamba - 16:39
Mustafa Destici, Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP görüşmesini değerlendirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Masası'nın sorusu üzerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP görüşmesini değerlendirdi.

"Cumartesi günü sayın Kılıçdaroğlu PKK ile görüşecek"

Destici, şunları söyledi: 

"HDP ile görüşmek demek, PKK ile görüşmek demektir. Bunu kim söylüyor, sayın Akşener söylüyor. Sayın Akşener,  PKK eşittir HDP, HDP eşittir PKK diyor. O zaman eğer PKK eşittir HDP'yse, o zaman HDP ile görüşmek aslında PKK ile görüşmektir. Yani cumartesi günü sayın Kılıçdaroğlu PKK ile görüşecek."

" Kılıçdaroğlu, kazanmak için  her kesime evet diyor"

"Yani PKK'nın taleplerini HDP'den alacak. PKK ne istiyor, kandilli ne istiyor, örgüt ne istiyor, imralı ne istiyor, bütün bu talepleri alacak ve hepsine de evet diyecek. Çünkü bu seçimi kazanmak için Kılıçdaroğlu, her kesime evet diyor. "

"Bu millete, devlete, ülkeye bir ihanettir"

Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunan Destici, "terör örgütü ve terör örgütünün uzantılarıyla, onun siyasi görünümlü şubeleriyle görüşmekten vazgeçin. Bu bir millete ihanettir. Devlete ihanettir. Bu ülkeye bir ihanettir. Onlar çünkü devletin varlığına, ülkenin bütünlüğüne ve milletin istiklaline, istikbaline kast etmiş başta ABD olmak üzere emperyalistlerin maşalarıdır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'nın  siyasi partisini ziyaret etmesi ve onlardan destek istemesi asla normal değildir." dedi. 

"Sayın Akşener, tavır koyacak mı? Hep birlikte göreceğiz"

"Sayın Akşener, bir tavır koyabilecek mi? Cumhurbaşkanlığı aday belirlemedeki tavrını devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü milletin istiklalinde önceleyerek koyabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz. " 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075298/mustafa-destici-kemal-kilicdaroglunun-hdp-gorusmesini-degerlendirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.