Mangal için odun istediler, canlarından oluyorlardı

İstanbul Kemerburgaz'da bir grup genç mangal yakmak için odun istedikleri adamın yakınlarının saldırısına uğradı. Balta ve sopaların kullanıldığı kavgada, bir genç aldığı darbeler nedeniyle felç geçirdi, kafatasında kırıklar oluştu. 7 kişinin yaralandığı kavganın ardından 11 kişi gözaltına alındı.
Ankara Masası
|
16 Mart 2023, Perşembe - 11:45
Mangal için odun istediler, canlarından oluyorlardı

Olay, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında Eyüpsultan Kemerburgaz semti Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Ayvat Bendi Göleti civarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Mustafa Gündüz (28) ve arkadaşları  Onur Ö. (41), Kaan Ç. (22), Kaan A. (44), Uğur Ö. (35), Musa Ç. (30), Ümit Ş. (35) piknik alanına gitti. 

Mangal yakan grup bir süre sonra odunları bitince, traktörüyle odun taşıyan bir kişiden yardım istedi. Adama sucuk ekmek ikram eden grup, bir kaç parça odun aldıktan sonra oradan ayrıldı. Bu sırada traktörün ardından gelen araçtakiler grubu küfür etti. Bunun üzerine gençlerle grup arasında tartışma çıktı. 

Tartışma kısa sürede büyürken ellerine odun ve balta alan  mir K. (56), Yakup K. (29), Melahat K. (51) ve Engin K. (27), gençlere saldırdı. Kavgada başına darbe alan  Mustafa Gündüz yere yığılarak hareketsiz kaldı. Olayda Gündüz ile birlikte 5 arkadaşı vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. 

Polis ekipleri ise birbirlerinden şikayetçi olan 11 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü. İfadeleri alınarak “kasten yaralama”, “hakaret”, “tehdit” ve “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından adli işlemleri yapılan taraflar savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075390/mangal-icin-odun-istediler-canlarindan-oluyorlardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.