"Ben, yüzünü görmeden de güldüğünü anlayabiliyorum..." Kardeşlerim, yarın akşam ATV'de!

Cumartesi akşamları ilgiyle izlenen ve takip edilen Kardeşlerim dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle cumartesi akşamı ATV'de!
Ecem Çetin
|
17 Mart 2023, Cuma - 14:05
"Ben, yüzünü görmeden de güldüğünü anlayabiliyorum..." Kardeşlerim, yarın akşam ATV'de!

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle, cumartesi akşamı ATV'de ekrana gelecek . 

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor. 

82. bölümde neler yaşanacak?

Orhan’ın Gönül’le yan yana olması şokunu yaşayan Şengül, hızla harekete geçerken, Nebahat ve Doruk’un arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlar. Asiye ve Zehra yeni bir işte, birlikte çalışmaya başlar. Gönül, hırsını alamadığı Şengül’e karşı sinsi hamleler yapmaya devam eder. Akif, Suzan’la boşanmamak için her yolu denerken, Orhan ve Şengül’ün herkesi mutluluğa boğan sevindirici kararı, Gönül’ün gözünü iyice döndürür.

Yeni bölüm tanıtımına https://www.atv.com.tr/kardesl...  linkinden ulaşabilirsiniz. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075534/ben-yuzunu-gormeden-de-guldugunu-anlayabiliyorum-kardeslerim-yarin-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.