Erşan Kuneri kimdir?

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Netflix’te yayımlanan Erşan Kuneri dizisinin Erşan Kuneri’si gerçekte kim olduğu merak ediliyor. Peki Erşan Kuneri kimdir? Erşan Kuneri gerçekte kimdir? İşte yanıtı…
Büşra Bayrak
|
17 Mart 2023, Cuma - 18:12
Erşan Kuneri kimdir?

2022 yılında 8 bölüm olarak yayımlanan Erşan Kuneri, komedi türünde Netflix’te yayımlanan Türk dizisidir.

Yönetmenliği ve senaristliğinin yanı sıra başrol oyunculuğunu da yapan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisi Netflix kullanıcıları tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Erşan Kuneri’de Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimler yer alıyor.

Erşan Kuneri gerçekte kimdir? 

Film Yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri’nin 80’li yıllarda farklı türlerde filmler çekme hikayesini konu alırken Erşan Kuneri karakterinin gerçek hayatta kim olduğu da merak konusu oldu.

Cem Yılmaz’ın hayal dünyasında kurgulandığı bir karakter mi yoksa gerçek hayat hikayesinden alıntılanma bir karakter mi sorusu bir çok kişi tarafından araştırılıyor.

Erşan Kuneri, GORA, AROG, Arif V 216 gibi yapımlarda olduğu gibi yine Cem Yılmaz tarafından canlandırılmış kurgusal bir karakterdir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075565/ersan-kuneri-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.