Fatih Kurt’tan Diyanet camiasına veda

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, AK Parti’den siyasete girmek için görevinden istifa etmişti. Fatih Kurt, sosyal medya hesabından duyuruda bulunarak, Diyanet camiasına teşekkür etti, siyaset camiasına “ben geliyorum” dedi.
Mevlüt Peker
|
17 Mart 2023, Cuma - 20:23
Fatih Kurt’tan Diyanet camiasına veda

Doç. Dr. Fatih Kurt, görevini yürüttüğü Dini Yayınlar Genel Müdürlüğünden istifa ederek, AK Parti’den Erzurum milletvekili aday adayı oldu. AK Parti Ankara İl Başkanlığına giderek aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Fatih Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Diyanet İşleri Başkanlığındaki mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Kurt, mesajında şunları kaydetti:

“1997 yılında İmam Hatip olarak başladığım memuriyet hayatıma, 2012 yılına kadar Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatında Vaizlik, İlçe Müftülüğü, İl Müftü Yardımcılığı görevleriyle devam ettim. 2012-2017 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez Teşkilatında Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanlığı, 20 Aralık 2017 tarihinden itibaren de Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü vazifelerini sürdürdüm.

Bizi bugünlere eriştiren Rabbimize hamd ediyorum.

26 yıl boyunca durmadan ve dinlenmeden Dîn-i Mübîn-i İslam'a, Devletimize ve Milletimize hizmet etme gayretiyle çalıştım. Bu şerefli hizmeti bizlere lutfeden Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun.

Her görevin bir sorumluluğu vardır. Her görev, ideallerle bütünleşir ve anlam kazanır.

Bugüne kadar şahsıma tevdi edilen her sorumluluğu bihakkın yerine getirme gayreti içerisinde oldum.

Muhterem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; Türkiye Yüzyılı Vizyonunda, Devletimize ve Aziz Milletimize farklı bir mecrada hizmet etmek amacıyla 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı olmak üzere görevimden ayrılıyorum. İmam Hatiplikten Dini Yayınlar Genel Müdürlüğüne kadar bütün vazifelerimde, dua ve desteklerini her zaman yanımda hissettiğim kıymetli aileme, meslek hayatım süresince ilgi, özveri ve gayretleriyle çalışmalarıma katkı sağlayan bütün mesai arkadaşlarıma, Diyanet İşleri Başkanlığımızın her kademesinde görev yapan kıymetli meslektaşlarıma, Diyanet İşleri Başkan Yardımcılarımız ve birim amirlerimize, bilhassa Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü görevini bize emanet eden, görev sürem boyunca rehberlik ve destekleriyle her daim yanımızda bulunan Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş Hocama teşekkür ediyorum. Allah bizleri istikametten ayırmasın. Allah mahcup etmesin.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075575/fatih-kurttan-diyanet-camiasina-veda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.