Sele kapılan genç tır şoförünün 5 gün önce nişanlandığı öğrenildi

Şanlıurfa'da selde kaybolan tır sürücüsünün ölmeden önce çektiği son görüntüleri ortaya çıktı. 24 yaşındaki genç sürücünün 5 gün önce de nişanlandığı ve evlilik hayali kurduğu öğrenildi.
Zeliha Demirci
|
17 Mart 2023, Cuma - 21:53
Sele kapılan genç tır şoförünün 5 gün önce nişanlandığı öğrenildi

Şanlıurfa'da sel sularına kapılarak kaybolan 24 yaşındaki tır sürücüsü Emin Ergün'e için yürütülen arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. 15 Mart'ta şiddetli sağanağın etkili olduğu Bozova ve Hilvan ilçelerini bağlayan yolun Yalıntaş Mahallesi geçişinde sele kapılarak gözden kaybolan tır ve sürücüsüyle ilgili arama çalışmaları yaklaşık 120 kişilik Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, ANDA, Su Altı Dalgıç Polis ekipleri, Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ve Bozova İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından sürdürülüyor. İlk gün Emin Ergün'e ait çantaya ulaşan ekipler, daha sonra tır kasasına ait bazı parçalar buldu. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Sele kapılmadan önce görüntüleri ortaya çıktı

Genç sürücü Ergün'ün sele kapılmadan önce çektiği ve arkadaşları ile paylaştığı son görüntüler, selin şiddetini gözler önüne serdi. Ergün'ün görüntüleri paylaştıktan sonra şiddetli akıntının üzerinden geçtiği ve sele kapıldığı görüldü. Bölgede bekleyişini sürdüren Ergün'ün yakınları, genç sürücünün 5 gün önce nişanlandığını ve evlilik hayali kurduğunu söyledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075582/sele-kapilan-genc-tir-soforunun-5-gun-once-nisanlandigi-ogrenildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.