İmamoğlu ve Yavaş aynı anda seçmene “sandıkta sorumluluk alın” çağrısı yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, aynı anda 14 Mayıs paylaşımı yaptı. İmamoğlu ve Yavaş, seçmeni sandık güvenliği noktasında sorumluluk almaya çağırdı.
Ersin Küçükbarak
|
19 Mart 2023, Pazar - 13:17
İmamoğlu ve Yavaş aynı anda seçmene “sandıkta sorumluluk alın” çağrısı yaptı

ABB Başkanı Mansur Yavaş seçim sürecindeki çalışmalarını paylaşmak üzere açtığı sosyal medya hesabından 14 Mayıs açıklaması yaptı.

“14 Mayıs günü Türkiye’de yeni bir başlangıç yaşayacağımıza yürekten inanıyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını daha adil ve daha demokratik bir Türkiye’de kutlayacağız” diyen Yavaş “ İşte bunun için önce seçim güvenliğini sağlamamız gerekiyor. 14 Mayıs’ta hem oylarımıza hem de geleceğimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Sizleri ister desteklediğiniz partinin sandık görevlisi olarak isterseniz de Türkiye Gönüllülerine katılarak ülkemiz geleceğine sahip çıkmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte demokrasimize, hür irademize sahip çıkalım. Umutla beklediğimiz değişimin bir parçası olalım” dedi.

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu da, 14 Mayıs’ta yeni ve umut dolu bir dönemin başlayacağını vurguladı.

“ Milleti yoksulluğa ve çaresizliğe mahkum eden bu bozuk düzenden hep birlikte kurtulacağız. Hem Cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimlerinde büyük başarı kazanacağımızdan en küçük şüphem yok” ifadesini kullanan İmamoğlu şöyle devam etti:

“ Ama bunun için sandık güvenliğini sağlama almamız gerekiyor. Zira seçim kazanmanın yolu sadece vatandaştan oy almaktan değil aynı zamanda oyları koruyabilmekten de geçiyor. Seçim günü sandıkların başında olacak tüm oylara sahip çıkacağız ki elektriklerin kesilmesine, trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim. Bu seçimde sandığa sahip çıkmak demek ülkemize sahip çıkmak demek. Gelin hep birlikte bir tarih yazalım. İster desteklediğiniz partinin sandık görevlisi olun isterseniz Millet İttifakı’nın platformu olan Türkiye Gönüllülerine katılarak sorumluluk üstlenin. Bu seçimi milletçe kazanacağız, birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Her şey Çok Güzel Olacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075728/imamoglu-ve-yavas-ayni-anda-secmene-sandikta-sorumluluk-alin-cagrisi-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.