Erdoğan’dan Emet’e “bor karbür tesisi” müjdesi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya ilinin Emet ilçesinde 5.000 ton üretim kapasiteye sahip yeni bir bor karbür tesisinin daha kurulacağı müjdesini verdi.
Mevlüt Peker
|
19 Mart 2023, Pazar - 19:52
Erdoğan’dan Emet’e “bor karbür tesisi” müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Bor Karbür Üretim Tesisi açılışında yaptığı konuşmada, Emet ilçesinde yeni bir bor karbür tesisi daha kurulacağını müjdeledi. Erdoğan, Bandırma Bor Karbür Tesisi'nden edindikleri tecrübeyle Kütahya’nın Emet ilçesine 5 bin ton kapasiteli yeni bir bor karbür tesisi daha kuracaklarını açıkladı.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Emet'e 5 bin ton kapasiteli yeni bir bor karbür tesisi müjdesini verdiğini söyledi ve bu gelişmenin Kütahya için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Gazel, ayrıca Türkiye'nin yüzyılı enerji yüzyılı olacağına inandıklarını dile getirdi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla Emet ilçesine 5 bin ton kapasiteli Bor Karbür üretim tesisi kurulacağı müjdesini aldıklarını, başta Emet ilçesi olmak üzere, Kütahya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075752/erdogandan-emete-bor-karbur-tesisi-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.