Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor’u yendi

Fenerbahçe Süper Lig'in 26. haftasında, deplasmanda Alanyaspor karşısında 3-1’lik galibiyet elde ederek evine 3 puanla dönüyor.
Mevlüt Peker
|
19 Mart 2023, Pazar - 21:47
Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor’u yendi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor'u 3-1 mağlup ederek deplasmandan galibiyetle ayrıldı. Ersun Yanal'ın takımı Alanyaspor ile Jorge Jesus'un ekibi Fenerbahçe, hakem Mete Kalkavan'ın yönetiminde Alanya'da karşılaştı. Maçın henüz 4. dakikasında Alanyaspor, Koulouris'in golüyle öne geçti. Ancak bu gol önce yardımcı hakemin ofsayt uyarısıyla iptal edildi, daha sonra VAR incelemesi sonrası geçerli sayıldı. İlk yarı Alanyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda Fenerbahçe, 65. dakikada Enner Valencia'nın penaltı golüyle skora eşitliği getirdi. Portekizli teknik adam Jorge Jesus, 68. dakikada itirazları nedeniyle kırmızı kart gördü ve Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü. Fenerbahçe, 85. dakikada VAR uyarısıyla bir kez daha penaltı kazandı. Enner Valencia, ikinci kez beyaz noktada hata yapmadı ve Süper Lig'deki gol sayısını 25'e yükseltti. Fenerbahçe, 90+2'de Emre Mor'un ceza sahası dışından attığı golle 3 puanı 3 golle kazandı.

Fenerbahçe bu galibiyetle üst üste 3. maçını kazanarak puanını 54'e yükseltti. Son 6 maçında 5. yenilgisini alan Alanyaspor ise 28 puanda kaldı. Milli aranın ardından Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde rakibiyle karşılaşacak. Alanyaspor ise Giresunspor'a konuk olacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075758/fenerbahce-deplasmanda-alanyasporu-yendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.