Fatih Erbakan "İttifaklarda yer almamaya karar verdik"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'na katılıp katılmayacaklarına ilişkin "Tüm seçim bölgelerinde herhangi bir ittifaka dahil olmadan seçime girmeye karar verdik" dedi.
Ankara Masası
|
20 Mart 2023, Pazartesi - 14:09
Fatih Erbakan "İttifaklarda yer almamaya karar verdik"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2023 Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı'na katılıp katılmayacaklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Milli Görüş davasının erleri olarak, 69'da Erbakan Hocamızın taşıdığı ruhla aynı heyecanla Yeniden Refah Partimiz yoluna devam etmektedir. Bu yürüyüşte Yeniden Refah Partimiz büyük mesafe almıştır" diyen Erbakan, "Yeniden Refah Partimiz, 14 Mayıs seçimlerine çok ciddi belirleyici bir güç olarak giriyor. 'Film bitmedi, daha yeni başlıyor' demiştik. İşte Yeniden Refah Partisi'nin geldiği nokta bizleri haklı çıkarmaktadır. Milli Görüş davası kıyamete kadar baki kalacaktır. Milli Görüş sancağı asla yere düşmeyecektir" ifadelerini kullandı.

İlk 100 günde bütün bakanlıklarda yapacaklarını icraatlerin hazırlığını ifade eden Erbakan " Makam ve rakam için değil, Allah rızası için çalışan kadrolarımız hazır" dedi.

Erbakan, 50 yıllık tecrübeyle iktidara geleceklerinin altını çizerek "Bu milletin yüzünü yeniden Milli Görüşle güldüreceğiz. Son derece kapsamlı istişareler sonucunda 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili seçimlerine ittifaka dahil olmadan girme kararı aldık" şeklinde konuştu.

Fatih Erbakan, YSK'ya Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru yapacağını açıkladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075837/fatih-erbakan-ittifaklarda-yer-almamaya-karar-verdik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.