Gamze, Nisa’ya yardım ediyor! Ömer, yeni bölümüyle bu akşam Star'da!

Başrolünde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın yer aldığı Ömer dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Star'da.
Ecem Çetin
|
20 Mart 2023, Pazartesi - 15:32
Gamze, Nisa’ya yardım ediyor! Ömer, yeni bölümüyle bu akşam Star'da!

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Ömer’, yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Star’da.

Yeni bölümün konusu 

Ömer’le Gamze son bir defa buluşur ve ne kadar acı çekseler de kendi yollarına gitme kararı verirler. Her şeyden habersiz, Ömer’le mutlu bir evlilik yapmak için her fedakarlığı yapmaya hazır olan Süreyya ise kendini nişanlısının hayatında ikinci plana atılmış hissettiği için kırılır.Nisa yaşadığı maddi sıkıntıları babası ve kardeşlerine belli etmemek için çabalasa da, Reşat bir şeylerin yolunda gitmediğini çoktan fark etmiştir. Gamze, bir çözüm arayışında olan Nisa’ya yardım eli uzatır.Gamze’yi kalbinden söküp atmaya istekli olan Ömer, Süreyya ile çıktığı yolda kararlı adımlarla ilerlerken Reşat’ın da desteğini alır.   Kendi yollarına gitme kararı alan Ömer ve Gamze’nin yolu beklenmedik bir anda yeniden kesiştiğinde, bu sefer yaşananlar en masumların bile hayatını içinden çıkılamaz hale getirecektir. 

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Tanıtımhttps://www.startv.com.tr/dizi/omer/fragmanlar/9-bolum-2-fragman

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075854/gamze-nisaya-yardim-ediyor-omer-yeni-bolumuyle-bu-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.