Fatih Altaylı'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a sert sözler!

Gazeteci Fatih Altaylı, iktidar trolleri ile Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı sert sözlerle eleştirdi. Altaylı, "Sana çok fena kafayı taktım, çadır satmanı unutmam mümkün değil" ifadeleriyle Kınık'ı eleştirirken, iktidar trollerine ise "Ulan sokaktaki aç köpek bile sizden bir milyon kat haysiyetli" dedi.
Büşra Bayrak
|
22 Mart 2023, Çarşamba - 16:20
Fatih Altaylı'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a sert sözler!

Haber Türk yazarı Fatih Altaylı, Türk Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a ateş püskürdü. 

Altaylı, 50 binden fazla insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Haluk Levent'in başkanı olduğu AHBAP derneğine çadır satmasıyla eleştiri oklarının hedefine giren Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a "Sana çok fena kafayı taktım, çadır satmanı unutmam mümkün değil" diyerek seslendi. 

"Y üzüne demiyorum çünkü onu yapmam mümkün değil"

Altaylı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Kerem Kınık aklımdasın. Sana çok fena kafayı taktım bilesin. Depremzede çağır beklerken senin çadır satmanı unutmam mümkün değil. Seninle ilgili hislerimi yazmıyorum. Çünkü bir görürsem suratına söylemek istiyorum. Yüzüne demiyorum çünkü onu yapmam mümkün değil."

"Sokaktaki aç köpek bile sizden bir milyon kat haysiyetli"

Bu paylaşımının ardından iktidar trollerine de yüklenen Altaylı, "Bayılıyorum bu iktidar yalakası tufeylilere. En küçük bir ar duyguları beş paralık haysiyetleri olmadığı için taraf olmanın dibine vurup milleti tarafsız olmamakla suçluyorlar. Ulan sokaktaki aç köpek bile sizden bir milyon kat haysiyetli." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076117/fatih-altaylidan-kizilay-baskani-kerem-kinika-sert-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.