Sinan Ateş cinayetinde yeni iddia

Sinan Ateş suikastının tutuklu sanığı Tolgahan Demirbaş’ı, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Olcay Kılavuz’un da bulunduğu evden gözaltına alan polislerin tuttuğu tutanağın kaybolduğu iddia edildi.
Onur Çetinkaya
|
23 Mart 2023, Perşembe - 09:11
Sinan Ateş cinayetinde yeni iddia

30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesinde motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Sinan Ateş hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından suikast öncesi konum bilgisi paylaşmak ve tetikçi Eray Özyağcı’yı kaçırmakla suçlanan tutuklu sanıklardan eski Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un da bulunduğu evde gözaltına alındı.


Tutanak kayboldu

3 savcının yürüttüğü soruşturmada iddianame yazımı aşamasına önümüzdeki günlerde geçilmesi beklenirken, tutanak soruşturmada önemli deliler arasındaydı.

Tutanak ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Demirbaş’ın Kılavuz'un bulunduğu evde yakalanmasına ilişkin polislerin tuttuğu tutanağın kaybolduğu öne sürüldü.

Gelişme sonrası savcılığın soruşturma dosyasına tutanak girmediği ve bu nedenle savcılık Kılavuz hakkında herhangi bir işlem yapamadığı iddia edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076170/sinan-ates-cinayetinde-yeni-iddia
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.