Simge Sağın'dan Icardi ve Beşiktaş açıklaması!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Mauro Icardi ile takipleşmesi ve Beşiktaş'ı takipten çıkartması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Ecem Çetin
|
23 Mart 2023, Perşembe - 15:20
Simge Sağın'dan Icardi ve Beşiktaş açıklaması!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı Galatasaray’a transfer olan Mauro Icardi’nin gol sevincinden sonra statta çaldı. 

Şarkı en çok dinlenenler arasına girerken ünlü futbolcu Icardi, sosyal medya hesabından 'sana layık düşler benden önce' yazarak Simge Sağın'ı etiketledi. 

Şarkıcı ise, paylaşımı kalp emoji koyarak kendi sosyal medya hesabından paylaştı.  Ardından ikili birbirini takibe aldı ve Sağın, Beşiktaş'ı takipten çıkarttı. 

Paylaşım ve takipleşme  Simge Sağın ve  Mauro Icardi’nin aşk yaşadığı iddialarını gündeme getirdi. Ancak,  Icardi  eski eşi Wanda Nara ile barıştığını ilan etti. 

Ardından Simge Sağın, sosyal medya hesabından şarkısının 'Ne güzel yalanmış, bir güzel inanmışım' bölümünü paylaştı. 

Katıldığı bir etkinlikte kameralara yakalanan Ünlü şarkıcı Simge Sağın, açıklamalarda bulundu. 

"Daha önceden çıkartmıştım"   

Şarkıcı Beşiktaş'ı takipten çıkartmasıyla ilgili, "Beşiktaş’ı daha önceden çıkartmıştım ben takip ediyordum ama onlar beni etmiyor diye. Icardi ile takipleştiğim için çıkmadım takipten." paylaşımında bulundu. 

"Icardi de paylaşınca, ben de paylaştım"

Golden sonra şarkısının çalmasının hoşuna gittiğini söyleyen Sağın, Icardi'nin paylaşımını alıntılaması hakkında da şu ifadeleri kullandı; 

"Icardi de paylaşınca, ben de paylaştım. Ben şarkımı paylaşan herkesi paylaşıyorum. Beş yıl önce çıkardığım bir albüm Türkiye’nin en çok dinlenilen albümü oldu. Çok mutlu ve gururluyum bu yüzden. Dinleyen herkese teşekkür ediyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076226/simge-sagindan-icardi-ve-besiktas-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.