Kemal Kılıçdaroğlu'na bir partiden daha destek

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, 14 Mayıs'ta seçimlerinde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.
Ankara Masası
|
24 Mart 2023, Cuma - 12:51
Kemal Kılıçdaroğlu'na bir partiden daha destek

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ittifak dışındaki partilerle görüşmesi devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, bugün CHP Genel Merkezi'nde Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu ile bir araya geldi.

  Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından iki lider açıklamalarda bulundu.

Serdaroğlu, seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

"Kılıçdaroğlu'na Çankaya'ya göndereceğiz"

"Sayın Demirel'in cumhurbaşkanı olmasında özellikle sayın Erdal İnönü'nün çok büyük katkısı vardır" diyen Serdaroğlu, "Biz vefalı insanlarız. Tarihimize sadığız. Aynı vefayı şimdi cumhurbaşkanımız olarak sayın Kılıçdaroğlu'nda göstereceğiz. Ve CHP'nin en çalışkan teşkilatlarından daha fazla çalışarak büyük oy farkıyla birinci turda Çankaya'ya göndereceğiz sayın Cumhurbaşkanımızı" ifadelerini kullandı.

Serdaroğlu, şöyle devam etti: "Organize suç örgütü gibi çalışan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adayı, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir daha seçilmemesi mücadelesidir. Bu Türkiye'nin en önemli meselesidir. Onu demokratik yolla sandıktan indireceğiz, yerine Anayasamızın değiştirilemez maddelerine sahip çıkacak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacak sayın Kılıçdaroğlu'nu oturtacağız inşallah. Kendisini de tebriğe giden ilk biz olacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076336/kemal-kilicdarogluna-bir-partiden-daha-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.