Ümit Özdağ'dan 'ABB'de baskı' iddialarıyla ilgili Mansur Yavaş'a çağrı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediyesinde (ABB) ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan adına imza verilmemesi için baskı yapıldığını iddia ederek ABB Başkanı Mansur Yavaş'a çağrıda bulundu.
Ankara Masası
|
24 Mart 2023, Cuma - 13:25
Ümit Özdağ'dan 'ABB'de baskı' iddialarıyla ilgili Mansur Yavaş'a çağrı

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimlerinde, Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nin oluşturduğu ATA İttifakı'nın adayı olan Sinan Oğan için 100 bin imza toplama çalışmaları devam ediyor.

27 Mart'ta sona erecek süreçte Sinan Oğan şu ana kadar 25 bin 924 imza toplamış durumda.

İmza sayısına ulaşmak için Sinan Oğan cephesinde çalışmalar sürerken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir iddia geldi.

" ABB’de baskı yapanlara gereken dersi verin"

Ümit Özdağ,  Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına Sinan Oğan'a imza vermemeleri konusunda baskı yapıldığını iddia ederek Mansur Yavaş'a seslendi.

Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"ABB’den gelen bazı memur arkadaşlar, büyükşehir belediyesinde Sinan Oğan’a imza verilmemesi için baskı yapıldığını iddia ettiler.

Mansur bey sizden rica ediyorum; eğer böyle bir baskı sizin bilginiz dışında yapılıyorsa, lütfen bunu engelleyin ve Sinan beye imza verilmemesi için ABB’de baskı yapanlara gereken dersi verin. Yok bu baskı sizin talimatınızla yapılıyorsa size teessüf ederim."


http://www.ankaramasasi.com/haber/2076345/umit-ozdagdan-abbde-baski-iddialariyla-ilgili-mansur-yavasa-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.