Güzel Günler’de balayı krizi! Yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de

Başrollerini Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler'in üstlendiği Güzel Günler dizisi, yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de
Ecem Çetin
|
24 Mart 2023, Cuma - 15:54
Güzel Günler’de balayı krizi! Yeni bölümüyle pazar akşamı Show TV'de

Pazar akşamları Show TV ekranında ilgiyle izlenen Güzel Günler, pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. 

17 bölümünde neler yaşanacak? 

Kıymet, yeni evlenen Altan ve Atakan çiftine Selma ve Mihran’ın yardımıyla mini balayı hediye eder. Balayı odası, Altan ve Atakan için komik ve romantik bir maceraya dönüşür. Bu sırada Selma’nın kafeden ayrılışıyla birlikte, ekip yeni bir garson arayışına girer. Gelen garson ise herkes için sürpriz olacaktır. Füsun’un imaj çalışması beklediği gibi gitmeyince yardımına koşan yine Feyyaz olur. Derin’in yokluğuyla yüzleşmek Ayşim’i kritik bir kararın eşiğine getirir. Selma’nın ilk kez tasarımcı olarak katılacağı iş yemeği iki erkeğin arasında soğuk savaşa sahne olacaktır.

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin senaryosu Selin Tunç'a ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise   Osman Taşçı oturuyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse yer alıyor.  

“Güzel Günler” yeni bölümüyle 26 Mart Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076367/guzel-gunlerde-balayi-krizi-yeni-bolumuyle-pazar-aksami-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.