Dün akşam yayınlanan bölümüyle nefes kesen Kızılcık Şerbeti'nden yeni tanıtım!

Dün yayınlanan yeni bölümüyle geceye damga vuran ve zirveye oturan Kızılcık Şerbeti'nin 21. bölüm tanıtımı yayınlandı. Seyircisini ekran başına kilitleyen dizinin yeni tanıtımı da bomba etkisi yarattı.
Ecem Çetin
|
25 Mart 2023, Cumartesi - 12:17
Dün akşam yayınlanan bölümüyle nefes kesen Kızılcık Şerbeti'nden yeni tanıtım!

Cuma akşamları Show TV ekranında ilgiyle izlenen ve reyting rekoru kıran Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. 

Bölümü, ABC1 20+’da 11.99 izlenme oranı 26.79 izlenme payı, AB grubunda 11.55 izlenme oranı 30.36 izlenme payı alarak Cuma akşamının birincisi oldu. Total’de ise 9.18 izlenme oranı 21.77 izlenme payına ulaşan dizinin bu hafta yayınlanan bölümüne baskı ve şiddete uğrayan Nursema’nın ailesine hesap sorduğu sahne damga vurdu.

Sosyal medyada da gündemin ilk sırasına oturan dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile Dünya sıralamasında 2 saat, Türkiye sıralamasında 7 saat, Nursema 8 saat, Kıvılcım 5 saat, Ceren Karakoç ise 2 saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı.

Neler yaşandı? 

Yayınlanan bölümde babasının Alev’e yaptığı aşk itirafına kulak misafiri olan Nursema yeni bir yıkım yaşadı. Abdullah ve Alev’in konuşması ise Sönmez’in ziyaretiyle yarım kaldı. Abdullah’ı kızının evinde gördüğü için rahatsız olan Sönmez, Abdullah’ı ziyaret ederek Alev’den uzak durmasını istedi. Öte yandan Kıvılcım ve Ömer’in, arkadaşlarıyla çıktığı iftar yemeği olaylı bitti. Ömer’in arkadaşı olan çiftle fikir ayrılığına düşen Kıvılcım’ı, gece sonunda Ömer yaptığı açıklamayla sakinleştirdi. Bebek odasını kendileri boyayan Doğa ve Fatih ise Pembe’nin engeliyle karşılaştı.Milyonların büyük merakla beklediği an ise bölümün final sahnesinde ekrana geldi. Zorla evlendirildiği İbrahim’in evine geri dönerek, ailesini yemeğe davet eden Nursema’nın intikam planı işledi. Yemekte İbrahim tarafından şiddete uğradığını ailesine anlatan Nursema, Abdullah ve Pembe’nin kendisini korumadığını gözyaşları içinde dile getirdi. Yaşadığı haksızlığa boyun eğmeyen Nursema’nın güçlü duruşu ekran başındaki izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Nursema karakterine hayat veren genç oyuncu Ceren Karakoç ise başarılı performansıyla izleyiciden övgü topladı.

Yeni bölüm tanıtımı 

Bölümün ardından dizinin 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımı bomba etkisi yarattı. Tanıtımda, Nursema’yı ailesine karşı koruyan Doğa’nın sitemi ekrana gelirken Ömer’in, İbrahim’i bir inşaattan aşağı itmesi izleyenleri şoke etti. Nursema ve Umut’un bir arada görüldüğü tanıtımın ardından dizinin yeni bölümü büyük merakla bekleniyor.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076446/dun-aksam-yayinlanan-bolumuyle-nefes-kesen-kizilcik-serbetinden-yeni-tanitim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.