Sinan Oğan seçim hazırlıklarına başladı

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan 100 bin imzanın ardından seçim startını verdi. Konuşmasında klasik siyaset anlayışını bitireceklerini söyleyen Oğan, "Biz tahterevalli siyaseti gibi milletin önüne konulan Cumhur ve Millet ittifakının yanında bir seçenek sunma amacıyla yola çıktık" dedi.
Onur Çetinkaya
|
28 Mart 2023, Salı - 13:37
Sinan Oğan seçim hazırlıklarına başladı

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Ankara'da ATA İttifakı'nın basın toplantısında konuştu.

100 bin imza sonrası seçim çalışmalarına başlayan Oğan, gündeme dair açıklamalarda da bulundu.

"Tahterevalli siyaseti "

Konuşmasında iktidarı eleştiren Oğan, Millet ve Cumhur İttifaklarına da göndermede yaptı. Oğan,  "AK Parti bu ülkede bu kadar adaletsizlikleri, yolsuzluklarıyla 20 seneden fazla iktidardaysa çok iyi olduğu için değil, iyi değil. Muhalefetin yetersiz olduğu için de iktidarda. Biz tahterevalli siyaseti gibi milletin önüne konulan Cumhur ve Millet ittifakının yanında bir seçenek sunma amacıyla yola çıktık" dedi.

"Derdimiz kişilerle değil"

Rakiplerine dair açıklamalarda bulunan ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı,  "20 senedir yeni sözü kalmayan Sayın Erdoğan var, 20 senedir muhalefette etki yaratamayan Sayın Kılıçdaroğlu var ve bir önceki seçimi kazanamamış Sayın İnce var. " diye konuştu.

"Türkiye Sayın Erdoğan'ın dilinden yoruldu" açıklamasını yapan Oğan,  "Bizim derdimiz kişilerle değil,Türkiye adalet ihtiyacına olmadığı kadar ihtiyaç duyuyor. Türkiye ortaya birbirlerinin açığının yakalamaya çalışan kısır siyasetçilerden bıktı. Gelecek Türkiye'sini inşa etmek isteye siyasetçi özlemiyle yanıp tutuşuyor. Biz klasik siyaset anlayışını bitireceğiz." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076774/sinan-ogan-secim-hazirliklarina-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.