Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye ziyarette bulundu.
Mevlüt Peker
|
29 Mart 2023, Çarşamba - 18:33
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Saadet Partisi (SP), Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’den (DP) oluşan, HDP’nin ise masa dışından desteklediği Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ne cumhurbaşkanı adayı olarak girecek 4 isimden biri olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye ziyarette bulundu.

Memleket Partisi Genel Merkezi'ne yanında bir heyetle gelen Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkez girişinde Muharrem İnce tarafından karşılandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce gazetecilere açıklama yapmadan içeri girdi. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme yaklaşık olarak bir saat sürdü.

İki lider arasında görüşme gerçekleştiği sırada bir vatandaşın "Sayın Muharrem İnce oyları bölmeyin, çekilin!" yazılı pankart ile parti genel merkezi önünde beklediği görüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076930/kemal-kilicdaroglundan-muharrem-inceye-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.